Termeni și condiții

Conform Regulamentului general pentru protecția datelor (GDPR), echipa „Tonomatul cu povești” va folosi datele cu caracter personal DOAR pentru:
– a trimite informații utile cu privire produsele noastre;
– a trimite update-uri cu privire la statusul comenzii;
– a solicita feedback când e cazul;
– a transmite comenzile către firmele de curierat sau Poșta Română.
Detaliile personale NU vor fi folosite pentru:
– Marketing
– Terțe persoane/companii
– Publicitate
„Tonomatul cu povești” NU va folosi fotografiile personale primite pe platforma de e-mail/Facebook/Instagram în alte scopuri decât acela de a documenta povestea și a schița ilustrațiile.

Politica de conținut

Este interzisă publicarea pe serverele website-ului www.tonoatulcupovesti.ro sau trimiteri (links) către astfel de conținuturi care: (i) încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi; (ii) au conținut obscen sau pornografic sau de natură violentă; (iii) au conținut defăimător sau calomnios; (iv) au conținut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (v) conțin viruși, trojens sau altele similare.

Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru acuratețea informațiilor trimise către autor (Lorena Anastasiu), informații care ajută la o reprezentare cât mai fidelă a realității transpusă în cărțile personalizate. De asemenea, clientul are responsabilitatea de a achita integral suma aferentă produsului comandat la momentul plasării comenzii pe website-ul tonomatulcupovesti.ro.

Clientul este responsabil pentru acuratețea informațiilor care ajută la livrarea în termeni optimi a produsului final (adresa de livrare).

Răspundere limitată

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate în timpul transportului din cauza unei proaste manipulări din partea serviciului de curierat. Cu toate acestea, „Tonomatul cu povești” își asumă responsabilitatea de a contacta firma în cauză și a solicita daune, dacă este cazul, precum și de a înainte o plângere, dacă este cazul.

Notificări și anunțuri

„Tonoatul cu Povești” își rezervă dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite precum și anunțuri din partea unor terți, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.

Ne rezervăm dreptul a refuza realizarea sau finalizarea unei comenzi în caz de limbaj necorespunzător, jignitor sau vulgar.

Termene de plată și facturare

Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciilor noastre în avans față de perioada de timp în care acestea sunt furnizate. Atragem atenția că realizarea unei cărți 100% personalizate poate dura și până la 4 săptămâni, în funcție de complexitate.

Toate plățile se efectuează în momentul plasării comenzii pe website, cu cardul, prin redirecționare către serviciul de plăți Stripe.

Prețurile afișate în RON (lei), conform legislației, toate facturile și plățile sunt procesate în GBP (lire sterline), la cursul valutar din ziua aferentă tranzacției. Este doar responsabilitatea comercianului de a înregistra eventualele pierderi cauzate de comisioane și schimb valutar.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a face adăugiri, anulări sau modificări în „Termeni și Condiții”, informarea făcându-se prin intermediul siteului sau panourilor de control ale clienților ori prin e-mail.