Ai vrea să asculți o poveste despre copilul tău? Ce părinte nu și-ar dori acest lucru!

Un cadou unic și minunat este la un pas de a se îndeplini!

Într-o zi, actrița și prietena mea Ioana Calotă Philippide find invitată, în calitate de ambasadoare a județului Teleorman, la un eveniment intitulat Clubul de Carte, m-a rugat dacă pot să îi creez o poveste despre pădurea Vedea de lângă Alexandria.

Am fost entuziasmată de această propunere și așa a luat nașterea povestea pădurii Nebune, cu personaje ca Vrăjitoara Deliormana, băieții ei Roșiori și multe alte personaje inspirate din folclorul zonei. Am încercat să le transmitem copiilor dragostea față de natură, responsabilitate față de mediu și multe alte mesaje educative. Povestea a fost primită cu bucurie iar în urma acestei experiențe și a discuțiilor cu Marius Manole a luat naștere ideea poveștilor customizate!

Povești în care personaje principale să fie chiar copiii dumneavoastră!

Povestea lui Petru, povestea Alexandrei, povestea copilului tău!

Dacă aveți un mesaj pe care încercați să îl transmiteți copilului dumneavoastră și nu găsiți întotdeauna cea mai eficientă cale, o poveste cu și despre el poate fi cel mai potrivit canal de comunicare.

În plus, veți avea o amintire minunată, povestea poate fi înregistrată și audio, cu vocea unui actor cunoscut. În poveste vor apărea copilul dumneavostră, animalele de companie, prietenii lui, familia, într-o călătorie fantastică plină de învățăminte.

Nu trebuie decât să completați formularul, iar noi vă vom contacta pentru mai multe detalii.

Formular poveste personalizată